2019-09-13 14:22:43• hírek • Bede Emőke

Ittas sofőrt fogtak Lázáriban

Jócskán a pohár fenekére nézett az a férfi, akit a csütörtöki nap során buktattak le a rendőrök Lázári területén. Leheletében 0,95 mg/l légalkoholszintet mért a szonda, ezért kórházba kísérték, hogy megállapítsák véralkoholszintjét is. Azt már mondanunk sem kell, hogy az 58 éves sofőr nem úszta meg bűnügyi eljárás nélkül.

Szeptember 12-én egyébként nem csak ő járt rosszul, hanem további 110 autóvezető is, akiket a rendőrség szabálysértésen kapott. Mindannyiuk helyszíni bírságban részesült, büntetéseik együttesen 43 ezer lejre rúgnak. Kiegészítő intézkedésként 6 vezetői engedélyt függesztettek fel, 4 forgalmi engedélyt pedig bevontak.


Igyanezen a napon a RAR is ellenőrzést tartott, melynek helyszíne ez alkalommal Nagymadarász település volt. Az ellenőrzés során 12 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek értéke 3480 lej volt, ugyanakkor 5 forgalmi engedélyt már nem is adtak vissza az autósoknak. Három esetben a károsanyag-kibocsátás nem volt rendben, két alkalommal pedig a gumiabroncsok mérete nem felelt meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: